Om osOm osOm os

Casper

 

 

OM FABRIKKERNE.DK

 

Hej og velkommen til Fabrikkerne.dk :)

 

Vi er en webshop der fokuserer på mode- og boligaccessories. Vores udvalg er stort og består af lækre mærkevarer og nonamevarer i god kvalitet. Prisen hos os er altid god. Helst vil vi være billigst! Skulle vi ikke være billigst på den vare du ønsker, så kontakt os gerne, så vi kan matche prisen.

 

Vi har en masse fordele til vores kunder. Vi har bl.a.:

 

90 DAGES FULD RETURRET PÅ ALLE VARER - 2 ÅRS GARANTI PÅ ALLE VORES MANGE ARMBÅNDSURE - 2 ÅRS REKLAMATIONSRET PÅ ALLE VARER

BILLIG FRAGT - FRI FRAGT VED KØB FOR 500 KR. ELLER MERE - RABATKODE TIL TILBAGEVENDENDE KUNDER

HURTIG FORSENDELSE (1-2 HVERDAGE)

 

Vi mener at god service og deraf glade kunder er det vigtigste ved at drive virksomhed. Vi yder derfor god og hurtig service, og besvarer altid dine spørgsmål hurtigt. Dem kan du forresten stille via både kontaktformular, chat, mail (kontakt@fabrikkerne.dk) og telefon (29919798), og skulle der mod forventning være noget du ikke er tilfreds med, håber vi at du vil kontakte os med det samme, så vi kan løse det for dig.

 

 

OM VIRKSOMHEDEN

 

WOW! SHOPS APS

BREGENTVEDVEJ 4

4690 HASLEV

CVR: 36032278

@: KONTAKT@FABRIKKERNE.DK

TLF: 29919798

KONTO: SPAREKASSEN SJÆLLAND - 6070 0000111077

  

Bag virksomheden står to e-handelsentusiaster, der sætter en ære i at levere et godt produkt og en god og personlig købsoplevelse til dig.

Casper (billedet ovenfor) står for den daglige drift på alle områder, og du kan nemt få fat på ham via chatvinduet eller kontaktformularen. Henrik står for udvikling af siden.